МАЯМИ — В рядко разтърсване в годината на изборите демократите

...
МАЯМИ — В рядко разтърсване в годината на изборите демократите
Коментари Харесай

В бойното поле на окръг Маями-Дейд демократите се бият помежду си

МАЯМИ — В рядко разклащане в годината на изборите демократите от Флорида гласоподаваха в неделя за непрекъснато премахване на ръководителя на Демократическата партия в окръг Маями-Дейд Робърт Демпстър пост, откакто ръководителят на държавната партия Ники Фрид го в профил по-рано този месец.

На среща, траяла съвсем седем часа, Демпстър и ръководителят на окръг Франклин Карол Барфийлд бяха отстранени от изборните си позиции от членове на Централния комитет на Демократическата партия на Флорида. Председателят на партията в окръг Палм Бийч Минди Кох, също отстранена от Фрийд, беше възобновена на поста с 67-36 гласа. Комисиите на Демократическата партия Франклин и Маями-Дейд би трябвало да изберат нови непрекъснати ръководители в границите на идващите 45 дни.

„ Когато бях определен за ръководител, дадох обещание, че в никакъв случай няма да имаме различен избирателен цикъл като 2022 година “, сподели Фрид в изказване след гласуването. „ Имаме потребност от нашите локални партии, с цел да записват г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР