Майа Попова - съдия от РС Пазарджик, е била открита

...
Майа Попова - съдия от РС Пазарджик, е била открита
Коментари Харесай

Откриха съдия от Пазарджик мъртва в дома си

Майа Попова - арбитър от районен съд Пазарджик, е била открита мъртва през вчерашния ден, заяви 24 часа .

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че в Пазарджик се води досъдебно произвеждане след гибелта на магистрат. 

По неофициална информация Майа Попова сама е протегнала ръка на живота си , като за изясняване на аргументите за нещастието е формирано досъдебно произвеждане.

Припомняме, през 2015 година Попова бе наказана на 2 години пробация, откакто бе хваната да кара с 5,02 промила алкохол в кръвта. Пробацията й бе две години наложителна регистрация по сегашен адрес и периодически срещи с пробационен чиновник. Съдийката бе лишена и от право да кара за същия интервал.

Делото против нея се води от април 2011 година, когато на път за работа тя се е блъснала с колата си в спрял автомобил. Щетите и по двата автомобила са незначителни, само че при удара съдийката е изпаднала в кома и е получила пострадване на главата.

По време на случая Майа Попова беше заместник-председател на Районния съд в Пазарджик. След него бе освободена от управителния пост. Висшият правосъден съвет по този начин и не предприе някакви дисциплинарни дейности против нея.-->

" Нямам никакъв спомен от злополуката. Отивах на работа. Изпаднала съм в безсъзнание в колата. Не съм употребявала алкохол ", съобщи тогава зам.-председателят на Районния съд в Пазарджик Майа Попова.

Съдия Попова е брачна половинка на брата на кмета на Пазарджик - Тодор Попов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР