Мая Маринкович е сръбската Николета Лозанова, но с едно важно

...
Мая Маринкович е сръбската Николета Лозанова, но с едно важно
Коментари Харесай

Сръбската Николета Лозанова се слави с домашно порно и изнудване


Мая Маринкович е сръбската Николета Лозанова, само че с едно значимо конкретизиране - нашенката го раздава много по-луксозно в Instagram.

Маринкович обаче е известна с това, че е много палава, а през годините се е забърквала в какви ли не кавги. Преди повече от две години Мая се забърка в неприятна обстановка с баскетболната звезда Марко Янушевич.

Брюнетката разкри пред сръбски публицисти, че Марко я изнудва с порно клипчета, които снимал преди време. " Той ме снима без позор по време на секс. Направи записи, за които не знам. След това ме изнудваше с тях. Когато разбрах какво е направил, той изпрати записите на свои другари. Съобщи обществено, че нямаме връзка ", показа още тогава мацката. 

По-сериозните обвинявания са, че Марко пребивал от пердах сръбската НиЛо, която обаче се подсигурила също с голи негови фотоси, с които го заплашвала. " Показах му, че не може да ме изнудва. Той пред мен изтри своите записи, само че знам, че ги е пратил на свои другари да ги пазят ", описа Мая.

Днес сръбската репотица спринтира по топ туристически дестинации, където зарибява всички от мъжки пол. Ей, да не си помислите нещо!? Става въпрос, че Майчето е магнит за обвързани и сингъл мъже, които харесват мацки като нея, написа каналът Vbox7.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР