Мая Манолова злоупотребява с правомощията си на народен представител. Аз

...
Мая Манолова злоупотребява с правомощията си на народен представител. Аз
Коментари Харесай

Захариева за ИТН: С промените в ИК целят да си осигурят служебна победа

Мая Манолова злоупотребява с пълномощията си на депутат. Аз чакам да стартира да арестува хора по улиците. Законите и конституцията не са над народните представители. Това съобщи вицепремиерът и министър на външните работи в оставка Екатерина Захариева в студиото на „ Тази събота “ по БТВ.

„ Омръзна ми една политическа партия с малко над 4% поддръжка да си присвоява силата и властта на суверена “, разяснява държанието на Манолова тя.

По тематиката с мораториума върху дейностите на държавното управление Захариева сподели: „ Няма правист, който да отхвърли, че решението за мораториум е противоконституционно и нелегално. Те стопират действието на всички държавни органи. Не знам дали осъзнават какво са приели. Г-жа Манолова не знам от по кое време ненавижда този парламент в случай, че той я избра за омбудсман. На мен персонално ми е звъняла по телефона “.

Има Такъв Народ няма да предложат кабинет съгласно нея: „ Очевидно единствената цел беше да внесат 7 законопроекта за изборния кодекс, с цел да си обезпечат служебна победа “.

Президентът не е дал опция на ГЕРБ за договаряния, поради бързото връчване на мандата. Ситуацията на изолираност на партията не е нова, тъй като този сюжет се е случвал през 2013 година при кабинета Орешарски. Противопоставянето в този парламент няма да докара до нищо положително. Захариева изясни загубата на 300 000 гласа на ГЕРБ с равнището на изборната интензивност.

Тя разяснява връзките сред Съединени американски щати и Русия: „ Българското държавно управление реагира по всички случаи. Ще дам образци с Навални, случаите в Чехия, напрежението в Украйна. Президентът обаче не реагира въобще. Отношенията са обтегнати. Когато имаме доказателства за осъществяване на противозаконна активност, ще реагираме “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР