Мая Манолова заведе дело срещу Бойко Борисов за 15 000

...
Мая Манолова заведе дело срещу Бойко Борисов за 15 000
Коментари Харесай

Мая Манолова съди Борисов за 15 000 лв.

Мая Манолова заведе дело против Бойко Борисов за 15 000 лв..

Поводът е изявлението на министър-председателя в утринния блок на БТВ, излъчено два дни преди балотажа на локалните избори.

Според Манолова в медийната си изява "Борисов директно внушава погрешни оскърбителен изказвания с ясно схващане за тяхната нечестност и при цялостна липса на доказателства и даже физическа опция тези събития да са се случили ".

В желае си тя показва, че в столичния квартал "Воляук " няма ромска общественост и водачи, за каквито министър председателят приказва. Бившият омбудсман показва и, че не поддържа връзка с "Братя Галеви ", които са "в неопределеност за мен, за полицията и за българските жители от датата на постановяване на присъдата им, с помощта на бездействието на изпълнителната власт, ръководена от господин Борисов ".



Засегнато е положителното ми име и самочувствие на човек и политик, посветил професионалната си кариера и подчинил персоналния си живот в работа на обществото и хората. Клеветническите изказвания на ответника ме възмутиха и разстроиха. Причиниха ми тежки душевни болки и премеждия, разрушавайки градения ми с десетилетия престиж на жител и държавник. Нанесоха ми и непоправима с пари вреда като политик и правист, показва още Манолова в исковата си молба.

В случай че завоюва делото против премиера Борисов и ѝ бъде присъдено компенсацията, Манолова има намерение да подари парите за построяването на детска площадка във Волуяк, обявиха от екипа ѝ за Offnews.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР