Мая Манолова влиза в битката за кмет на София. Това

...
Мая Манолова влиза в битката за кмет на София. Това
Коментари Харесай

Мая Манолова се кандидатира за столичен кмет

Мая Манолова влиза в борбата за кмет на София. Това разкри тя довечера на неофициална среща с жители, съобщи Dariknews.bg.

До часове ще разглася своето решение, изясни омбудсманът по-рано през днешния ден пред медиите, като резервира до последно интригата.

Очаква се през днешния ден тя да подаде оставка като омбусман.

Припомняме, в средата на август Манолова изрази убеденост, че в случай че реши да се кандидатира за кмет на столицата, ще завоюва изборите.

Дни по-късно социолози потвърдиха прогнозите й, заявявайки, че тя има поддръжката на 5% повече от гласуващите по отношение на сегашния градоначалник Йорданка Фандъкова.

От съдружие " Промяна за София " оповестиха, че на срещата са взети решения да започва сформирането на предприемчив комитет за издигането на самостоятелната гражданска кандидатура на Мая Манолова за кмет на София, добавя " Нова ".

От 6 септември стартира събирането на подписка в поддръжка на претендента.

След това ще работят и за построяването на цивилен начинания на територията на цялата страна под надпис " Промяна за София и България ".

Освен това е решено Манолова да поддържа самостоятелни претенденти за кметове и общински съветници в цялата страна.

Настоящият столичен кмет Йорданка Фандъкова също влиза в борбата. Това разгласи самата тя пред публицисти през днешния ден по време на инспекция на третия лъч от метрото.

С нов екип ще се опита да поправя грешките си, защото се е доверявала прекомерно на други хора. По думите й би било изменничество, в случай че не поеме още веднъж идващия мандат. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР