Мая Манолова винаги е демонстрирала перфектна визия. Не случайно я

...
Мая Манолова винаги е демонстрирала перфектна визия. Не случайно я
Коментари Харесай

Никой Дори И Не Подозира Това За Мая Манолова! Ето Я Голямата Тайна В Семейството Й! Тя Е В Ръцете На

Мая Манолова постоянно е демонстрирала съвършена визия. Не инцидентно я считат за фешън икона на политическата сцена. Дамата може да се похвали с най-изисканите тоалети и аксесоари към тях измежду родните дами в политиката.

Само, че парите от заплатата й преди като народен представител и в този момент като омбудсман на републиката не й били задоволителни да задоволят стилните й искания. Става ясно, че бившето алено острие на Българска социалистическа партия е теглила общо четири заема на обща стойност от 100 лв.. Двата, от които в евро, а другите в лв..

Напористата кюстендилка изтеглила парите с цел да обнови дрешника си с нови облекла. Публично обаче разправяла, че сумата й била нужна за частна адвокатска адвокатска фирма. Съпругът й Ангел Найденов не изискал да й покрие отговорностите с цел да я научи на спестовност.

Мая Манолова може да се похвали с една от най-големите сбирки от маркови обувки и чанти. От всеки един аксесоар имала по 100 бройки. Тя не била почитател на избрана марка, само че измежду продуктите има и такива, които са й доставени непосредствено от витрините в Милано, предават от електронното издание retro.bg.

Омбудсманът предпочитала бг дизайнерите за тоалетите си. Повечето от облеклата й били родно произвеждане. Любимка й била съпартийката й Жени Живкова. Госпожа Манолова е любителката на ансамблите от две елементи. А от цветовата гама харесвала розовото и жълтото. За сватбената си рокля избрала дантела с прасковен цвят, а високите токчета са нейна запазена марка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР