Мая Манолова търси подкрепа от всички партии за предстоящия балотаж

...
Мая Манолова търси подкрепа от всички партии за предстоящия балотаж
Коментари Харесай

Манолова търси подкрепа от всички партии за победа над ГЕРБ

Мая Манолова търси поддръжка от всички партии за идния балотаж в неделя. Това разгласи самата тя по време на брифинг в предизборната й шатра. „ Готова съм да повеждам диалози с щабовете на Борислав Игнатов от „ Демократична България “ и „ Спаси София “ за това по какъв начин да се сплоти поддръжка за смяната в София. Как да обединим нашите старания за порочния модел, който ни ръководи “, уточни тя и посочи, че досега такива диалози не е водила, написа topnovini.bg. 

``
реклама

„ Готова съм и простирам ръка за диалози към всички политически сили без ГЕРБ - по какъв начин да се случи смяната в неделя “, съобщи Манолова. 

Попитана за кой общински кмет е гласувала в неделя, тя отговори: „ Гласувах за общинска листа и областен кмет на смяната ". 

Кандидатът за кмет провокира своя конкурент в лицето на Йорданка Фандъкова на лидерски спор. „ Да събере храброст, без да се крие зад своя екип, зад своите съветници или разнообразни поддръжници. Оставям я тя да избере безпристрастен терен. Готова съм да дебатирам на всевъзможен терен “, разясни тя и добави, че към този момент има предложения за дебата в националните малките екрани. Манолова прикани всички столичани в неделя още веднъж да гласоподават за смяната.

Манолова съобщи поддръжката си към претендентите за районни кметове. „ Аз имам вяра в овластяването на районните кметове. Това е един от методите да се преборим с подмолната власт, която разпределя порциите в Столична община. Тя дефинира какво да се строи и какво да се ремонтира. Това е финансовият диспечер на задкулисието “, уточни тя и разгласи, че нейната битка е посредством електронни публични поръчки и търгове, които да подсигуряват бистрота в разходването на обществените пари.

„ Ще разформировам комисията на Орлин Алексиев, която дефинира заданията на публичните поръчки. Това е циничен модел, който се мултиплицира в провеждането на строителство и поправки и във всички публични поръчки в Столична община “, сподели Манолова.

Тя ще поддържа районните кметове с децентрализация на капиталовата стратегия на Столична община. По думите й самата стратегия се извършва на 70%, което значи незавършени детски градини, улици и паркове. „ Гарантирам, че децентрализирани средства за непосредствено ръководство на капиталовите разноски на регионите ще бъдат обезпечени още в бюджета на 2020 година “, сподели тя и добави, че това ще става паралелно с осъществяването на проверка на Столична община и огромните общински сдружения. Като кмет Манолова ще обезпечи децентрализацията на бюджета посредством законодателни промени.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комента
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР