Мая Манолова ще си тръгне със специален приз от Националните

...
Мая Манолова ще си тръгне със специален приз от Националните
Коментари Харесай

Мая Манолова с приз от Националните правосъдни награди

Мая Манолова ще си тръгне със специфичен приз от Националните правосъдни награди, които ще се проведат за 5-та година на 25.11 в хотел Маринела. Тя получава премия за това, че поде персонална битка през 2017-та година и отстоя правата на жителите. Благодарение на омбудсмана, Народното събрание дефинитивно забрани частния арбитраж за физически лица.

Мая Манолова извънредно благодари за признанието и адмирира благородната идея на Правосъдните награди да се организират в помощ на заболели деца. За Благотворителния юридически бал идват изявени юристи от Германия, Франция, Полша, Швейцария, Италия, съдии от Съда на Европейския съюз.

Събитието се реализира не без поддръжката на адвокатски колегии от цялата страна, Нотариалната камара, Българска Съдийска Асоциация, Професионална асоциация на посредниците в България, Асоциацията на синдиците, Асоциацията на жените-адвокати и други. По петима номинирани от цялата страна има в обособените категории. Те се дефинират посредством професионално и медийно гласоподаване и се пазят в загадка до вечерта на награждаването.

Те са за заслужили юрист, арбитър, прокурор, нотариус, правосъден реализатор - частен и държавен, посредник, млад правист, синдик, адвокатска фирма, дело/сделка, правораздаване зад граница. Професорите Сашо Пенов и Васил Мръчков са удостоени с Гран При за повсеместен принос към правото. Събитието се реализира и с помощта на медийната поддръжка на телевизия Евроком и предаването " Темида-цената на истината ", БНР и предаването " Законът и Темида ", телевизия Ин Лайф, вестниците Стандарт, 19 минути, Търговски вестник, бизнес списанието В2В, онлайн медиите pik.bg, kmeta.bg, actualno.com, bnews.bg, blife.bg, sofiainfo.bg, dartsnews.bg, temida.tv, classa.bg, big5.bg, no-comment.bg, nbox, bg-vip.com, e-burgas.com, Темида под тепетата, най-голямото ФБ списание HiLife и доста други.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР