Мая Манолова се подигра на Кирил Петков за дарителската кампания,

...
Мая Манолова се подигра на Кирил Петков за дарителската кампания,
Коментари Харесай

Мая Манолова се подигра на Кирил Петков за дарителската му кампания за Украйна

Мая Манолова се подигра на Кирил Петков за дарителската акция, която той провежда за Украйна.

" Премиерът Кирил Петков праща 9 снаряда на Украйна! Толкова могат да се купят със заплатата му от малко над 8000 лева, която разгласи, че е дарил. Правителствените парадокси към този момент не са занимателни обаче. Да имаш в страната 82 хиляди украински бежанци (жени и деца), 2/3 от които поети от елементарните българи, не от страната, някак го преглъщаш.

Да твърдиш, че българско оръжие и муниции не стигат до Украйна го отдаваш на нормалното безволие на " огромните политически мъже ".

Да имаш болшинство, хазна, държавно управление, само че да не можеш да формулираш единна позиция на България за Украйна, си е управническа отпадналост. Но да натовариш елементарните хора да поемат отговорност, от която държавното управление ти и твоите депутати като мишоци се крият, е особена вулгарност.

Това разяснява във " Facebook " Мая Манолова, написа.

Капачки за снаряди ли, господин министър председател? Или DMS с текст " ракета "? Това ли очаквате от хората? Това ли е смяната? И за пенсионерите ли се отнася апелът Ви? И те ли да си дарят пенсиите за снаряди, откакто първо Вие им взехте нарастването на пенсиите?

Г-н Петков, в случай че жителите ще правят работата на страната, за какво тогава ни е държавно управление? Това не е въпрос.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР