Мая Манолова от „Изправи се! Мутри вън!“ упражни правото си

...
Мая Манолова от „Изправи се! Мутри вън!“ упражни правото си
Коментари Харесай

Манолова: В следващия парламент ще има мнозинство на промяната

Мая Манолова от „ Изправи се! Мутри вън! “ упражни правото си на гласа.

„ Гласувах за смяната, за елементарните хора. За това техните проблеми да бъдат решавани незабавно. Политическата класа се занимава със себе си. Време е дневният ред на елементарните хора да бъде изведен напред. По-високи приходи за работещите, преизчисляване на пенсиите, финансова поддръжка за дребния бизнес, за родителите след рецесията. Време е за смяна, която да стартира безусловно от на следващия ден. Да спрем рекета, корупцията. Парите да стигат до елементарните хора, до бизнеса, а освен до приятелския кръг ", сподели пред публицисти Манолова.



" Моето послание към всички жители е – гласувайте! Днес е решаващият ден, през днешния ден е денят, в който всичко зависи от вашия глас. Гласувайте за болшинство на почтените, за болшинство на смяната. За ръководство, което да се заеме с проблемите на елементарния човек, с цел да има смяна ", сподели още тя.

По думите ѝ на следващия ден ще бъде друго и България ще бъде друга.

" Гласувайте за друга България, в която е преодолян застоят и ускорено се развива стопанската система. Гласувайте за себе си, за елементарните хора на България ", прикани Мая Манолова.

Според нея ще има болшинство на смяната в идващия парламент и чака, че ще има държавно управление.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР