Мая Манолова обяви, че не е преценила залога за властта

...
Мая Манолова обяви, че не е преценила залога за властта
Коментари Харесай

Мая Манолова: Тези избори бяха купени

Мая Манолова разгласи, че не е решила залога за властта и по тази причина не е спечелила изборите. „ Беше впрегнат целият престъпен, стопански... запас. Тези избори бяха купени “, разяснява тя в „ Годината “ по Дарик радио.

Със сигурност можеше да бъда по-добра, съобщи още Манолова за отиващата си 2019-а и добави, че гласовете, нужни, с цел да завоюва изборите, ги е имало.

" Хората, които застанаха зад мен бяха както с дясна ориентировка, по този начин и с лява ", сподели още Манолова.

" Когато един мандат стартира с купени гласови и с корупция, той по какъв начин продължава?... В изборния ден подадохме над 30 сигнала за купени гласове ", разяснява тя и разгласи, че делото за купените гласове, заведено от нея, е на първа инстанция.

" Изготвя се правосъдна експертиза. Това, за което ние пледирахме, е да се отворят чувалите и да се види по какъв начин съществуват протоколи с разнообразни фабрични номера или просто празни такива. Надяваме се най-малко някои от тези чували да бъдат отворени ", добави Манолова. „ Върховенството на правото е в чувалите. “

„ Важно е идващите избори да има вяра за хората, че ще отидат да гласоподават “, добави някогашният омбудсман.

„ Със Слави мислим по подобен метод “, сподели още тя. „ Разговаряли сме. Решенията за поддръжка се вземат дружно. Залогът за изборите беше битката против властническата власт. И го направиха 200 хиляди души, разяснява Манолова.

" Вярвам, че гражданската сила, гражданскака конструкция може да се окаже по-важна от партията - това ни разграничава със Слави, " сподели още тя.

Мая Манолова още веднъж означи, че „ Изправи се България “ няма да прерасне в партия. „ Но не съм казвала, че няма да взе участие в избори. Важна е идеята, значима е концепцията. “

Според Манолова Събитието на 2019 са локалните избори - „ тъй като директно участвах в тях, бях персонално ангажирана. Моделът на ръководство беше тежко ударен на тези избори. “

Думата за 2020 година ще бъде „ Изправи си “, сподели още Манолова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР