Мая Манолова: Никой няма да ме спре да си върша

...
Мая Манолова: Никой няма да ме спре да си върша
Коментари Харесай

Мая Манолова: Никой няма да ме спре да си върша работата

Мая Манолова: Никой няма да ме спре да си правя работата
Взеха ми колата, с цел да се опитат да ме спрат да си правя работата, само че това няма по какъв начин да се случи. Това сподели омбудсманът Мая Манолова, която отпътува за Стара Загора с рейс, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Служебната кола е улеснение и, че поради упованията на хората да съм на точното място в точното време, публичният превоз наподобява комплициран за реализиране на тази цел. Днес да вземем за пример се наложи да променим часа на събитието с час и половина, защото е невероятно да стигна в 11 часа", съобщи Манолова.

Тя увери, че до момента в който е омбудсман всеки ден ще бъде отдаден на българските жители и ще бъде на точното място без значение какво ще ѝ коства това.

„ Тази седмица ще сме с публичния превоз. Утре отваряме приемна във влака София-Варна, с цел да уплътним 8-те часа пътешестване. Обмислям билетите на жителите, които ще употребяват приемната във влака да ги осчетоводя и да ги пратя на финансовия министър, тъй като хората не са длъжни да заплащат за приемна с който и да било", изясни омбудсманът.

Манолова изясни, че в случай че е допустимо да си прави работата с публичния превоз ще инициира акция, с която ще призове всички представители на държавните институции да слязат от служебните си коли и да се насочат към публичния превоз.

БГНЕС напомня, че на 1 ноември финансовият министър Владислав Горанов съобщи, че НСО е "една скъпа таксиметрова компания и тъкмо за това в новия бюджет има текстове, с които тази процедура се прекратява". По думите му, няма данни за опасност против Мая Манолова, по тази причина тя не употребява защита, а единствено кола и водач. Горанов посочи, че "няма нищо целеустремено против омбудсмана". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР