Мая Манолова изрази задоволство, че 4 от 5-те приоритета на

...
Мая Манолова изрази задоволство, че 4 от 5-те приоритета на
Коментари Харесай

Манолова за мандата на ИТН: Когато има общи цели, ще се намерят и общи решения |

Мая Манолова изрази удовлетворение, че 4 от 5-те целта на " ИТН ", показани от претендента на партията за министър председател Пламен Николов, съответстват с целите на  " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

След срещата при президента Радев, на която президентът връчи мандата за държавно управление, Пламен Николов сбито заключи първите пет целта на Има Такъв Народ: Плана за възобновяване и резистентност, справяне с идната Ковид-криза, преизчисляване на пенсиите, уговорките към гласоподавателите във връзка с изборната система, правосъдната промяна. 

Манолова прикани за градивен разговор с взаимно почитание и акцентира, че когато има общи цели, ще се намерят и общи решения. 

Тя очаква срещите с претендента за министър председател идната седмица, с цел да се чуят неговите задължения за периодите за осъществяване на правосъдната промяна, преизчислението на пенсиите, обществените политики и другите основни цели за  " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

След представянето на цялостния лист с претендентите на Има Такъв Народ за министри,  " Изправи се БГ! Ние идваме! " ще вземе своето дефинитивно решение дали да поддържа кабинета, добави Манолова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР