Мая Манолова и всички останали досега номинирани и издигнати от

...
Мая Манолова и всички останали досега номинирани и издигнати от
Коментари Харесай

БСП утвърди кандидатите си за кметове

Мая Манолова и всички останали до момента номинирани и издигнати от локалните структури на Българска социалистическа партия претенденти за кметове бяха одобрени от Националния съвет на партията. Решението бе гласувано единомислещо и по този начин Столетницата публично издига някогашната омбудсманка за собствен кандидат за столицата.

В коридорите на алената централа обаче социалисти започнаха да се питат по кое време най-накрая Манолова ще се върне към редиците на партията. Кюстендилката замрази участието си с началото на мандата си на народен публичен бранител. Преди да смени адресната си регистрация със софийска, тя бе член на организация от столицата на черешите. Ако стане кмет на столицата, тя има право да съвместява тази функционалност и участието си в Българска социалистическа партия.

Манолова години наред бе и началник на Общопартийната контролна комисия на левицата или по-позната като другарския съд.

„ Мая Манолова си я познаваме като острие. Нейният път стартира и до неотдавна беше пътят на левицата и в случай че желаеме в действителност да променим моделът в София и в страната, това няма по какъв начин да стане съгласно мен, без поддръжката на Българска социалистическа партия ", разяснява по-рано зам.-шефът на алените в Народното събрание Драгомир Стойнев. Лупа.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР