Мая Манолова и Ваня Григорова отрязаха Левицата. Двете явно тръгват

...
Мая Манолова и Ваня Григорова отрязаха Левицата. Двете явно тръгват
Коментари Харесай

Мая Манолова и Ваня Григорова отрязаха Левицата

Мая Манолова и Ваня Григорова отрязаха " Левицата " . Двете очевидно потеглят дружно на изборите, само че без другите леви партии, с които играха досега. Това се схваща от коментар на Цветеслава Гълъбова в обществената мрежа.

" По мотив информацията, че Ваня Григорова и Мая Манолова ще се явят дружно на избори и многото въпроси, които получих, изяснявам:

" Г-жа Григорова, издигната за кмет на София от Българска социалистическа партия и Левицата, отхвърли нашето предложение за включване в листите. При никакви условия не е съгласна ", написа Гълъбова. " Г-жа Манолова, която беше част от Левицата, сама е избрала да ни напусне. Беше добре и да ни го съобщи в очите . Все отново всички работихме за нейния претендент, който стана консултант ", добавя тя. " Но, по този начин не се прави. Народът споделя " изтъка платното, ритна кросното ".

Толкоз за " знаковите лица " , разяснява Гълъбова и показва, че при тях има прелестни не знакови хора - с опит, отлична професионална реализация и морал. Ще успеем,категорична е тя.

Действително през вчерашния ден с прессъобщение " Левицата " разгласи основаване на коалиция и за идните избори , които са 2 в 1 - предварителни парламентарни и европейски. Форматът ще включва шест политически партии и три цивилен организации , анонсираха в прессъобщение от обединението, в което обаче не бяха изброени самите организации. На въпрос от страна на news.bg до този миг не е отговорено , само че и на фотографията от през вчерашния ден, очевидно от подписването на някакво съглашение за общо явяване на изборите, липсват Мая Манолова и Ваня Григорова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР