Мая Манолова и Ангел Найденов в момента не делят едно

...
Мая Манолова и Ангел Найденов в момента не делят едно
Коментари Харесай

Мая Манолова и Ангел Найденов живеят разделени

Мая Манолова и Ангел Найденов сега не разделят едно фамилно гнездо, издават близки до политическата двойка, твърди вестник " Ретро ".

Бившият министър на защитата решил да се отдаде на уединението във вилата им в пернишкия Бевърли Хилс – село Рударци, до момента в който някогашният омбудсман буни страната и ефективно се включва в блокадите в центъра на столицата.

Мая не се прибирала да нощува в първокласната им къща в полите на Витоша, а предпочитала да остава в жилището си в столицата, където ѝ било по-удобно. В същото време мъжът ѝ по никакъв метод не е зает с нейните протестни действия, а е посветил летните си дни на битката с битовите проблеми.

От година насам жителите на Рударци страдат от безводие и постоянно прекъсване на тока. Проверка в формалната Facebook група на обитаемото място демонстрира, че Найденов интензивно се включва в полемиките за разрешаване на проблемите и даже е бил един от основателите на митинга против неналичието на вода, провел се на една от селските улици предходната седмица.

Докато жена му е заета да взе участие в метежите в центъра на София, неговите драми не се простират по-далеч от това дали ще има ток и вода в дома си. Впечатление прави, че някогашният министър на защитата се разграничава от обичаната си и досега заобикаля да ѝ оказва поддръжка с изявления в обществените мрежи – нещо, което до момента постоянно е правел, в това число и по време на приключилата ѝ с провал акция за кметския стол на столицата.

Запознати със фамилните кахъри на Мая и Ангел разкриват, че отдалечаването им не се дължало само на обстоятелството, че Мая била непрекъснато в София и не желала да губи време, пътувайки всеки ден по два пъти до Рударци, с цел да извършва дълга си на брачна половинка и стопанка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР