Мая Манолова е внесла до Районния съд в София искова

...
Мая Манолова е внесла до Районния съд в София искова
Коментари Харесай

Мая Манолова съди премиера за 15 хил. лева

Мая Манолова е внесла до Районния съд в София искова молба против премиера Бойко Борисов, оповестиха от щаба ѝ. Тя е за неимуществени вреди от „ неистинен и опозоряващи изказвания “ отправени в телевизионно изявление на Борисов. Искът е на стойност 15 хиляди лв..
" Засегнато е положителното ми име и самочувствие на човек и политик, посветил професионалната си кариера и подчинил персоналния си живот в работа на обществото и хората. Клеветническите изказвания на Boyko Borissov ме възмутиха и разстроиха " написа Манолова в профила си във Фейсбук.
Преди балотажа за избор на кмет на София, Бойко Борисов непосредствено упрекна Манолова, че се договаря с роми да опетнят Йорданка Фандъкова. " Няколко групи роми ще бъдат снимани по какъв начин отиват под строй да гласоподават за госпожа Фандъкова ", съобщи Борисов пред bTV и добави, че фотосите щели да тръгнат по обществените мрежи и след това да има конференции, с цел да се преобърне вота. Борисов разгласи и, че за акцията на Манолова помагал човек, който му споделил преди време – когато се кандидатирал за кмет на София, че успеха на изборите коствала 3 млн. лв.. Името му е с " Б ", сподели министър председателят, който не пожела да каже цялостното име, тъй като щяло да се стигне до съд, само че можел да се закълне. Питайте дали нощес Манолова е правила загадка среща във „ Волуяк ” с роми да се прецизират по какъв начин да създадат схемата, прикани Борисов.
Малко по-късно Манолова също даде конференция, на която съобщи, че се срами, че Борисов е министър председател и че ще си търси правата по правосъден ред.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР