Мая Манолова е в правото си да отправи своите забележки

...
Мая Манолова е в правото си да отправи своите забележки
Коментари Харесай

СДС към Манолова: Лидерите да се научат да губят с достойнство

" Мая Манолова е в правото си да насочи своите забележки и искания към институциите. Хубаво е в България да свикнем да губим, тъй като едно от качеството на водачите е да печелят, само че и да могат да губят с достолепие ".

Така водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов отговори на въпрос на news.bg счита ли за основателни доводите на Мая Манолова да желае анулиране на локалните избори.

Христов цитира премиера Борисов, заявявайки, че " когато спечелим, броенето на гласовете е правилно, а когато загубим, то е неверно ".

По думите на синия водач България е демократична страна и всеки, който е неудовлетворен от нещо, би могъл да насочи своята тъжба до профилираните институции. Според Румен Христов изборът на Йорданка Фандъкова за кмет на София за четвърти следващ мандат е явен и изказванието, че е определена от ромски гласове не дава отговор на истината.

Той още един път регистрира, че приносът на Съюз на демократичните сили за локалните избори в София е към 25 000 гласа в интерес на ръководещите. От Съюз на демократичните сили считат, че ромските гласове не биха повлияли на крайния резултат на изборите.

" Имаме съгласно мен законно определен кмет и уповавам се, че тя ще бъде по-успешна от другите си мандати " , безапелационен беше Румен Христов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР