Мая Манолова е рецидивист в кражбата на законопроекти на БСП.

...
Мая Манолова е рецидивист в кражбата на законопроекти на БСП.
Коментари Харесай

БСП: Мая Манолова е рецидивист в кражбата на наши законопроекти

Мая Манолова е рецидивист в кражбата на законопроекти на Българска социалистическа партия. Това сподели националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Явор Божанков от парламентарната естрада.

Той разкритикува ръководителя на Народното събрание Ива Митева, че не е забелязала, че Мая Манолова жестоко е излъгала, че нейният законопроект е внсен преди този на Българска социалистическа партия. По думите му законопроектът на Българска социалистическа партия за отпадъците е импортиран в 44-ия парламент, когато Мая Манолова се е снимала лайф и е натрупала рейтинг, с цел да влезе в събранието.

" Не е индивидуален случай, тя открадна няколко законопроекта ", сподели той. Явор Божанков даде образец с плановете на Българска социалистическа партия за пенсиите и други обществени закони. " Г-жа Манолова е рецидивист в това отношение ", сподели още Явор Божанков.

След изявлението на Явор Божанков в процедура по метода на водене Димитър Делчев от ИБГНИ прикани ръководителят на Народното събрание да пиканва говорещите дали имат частен интерес.

От своя страна Георги Свиленски от Българска социалистическа партия съобщи, че в правилника написа по кое време и по какъв начин се заявява частен интерес. " Нямате право вие да обвинявате дали има или няма. Ако е решил, че има, той щял да го заявява ", сподели още Георги Свиленски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР