Мая Манолова е преустановила ходенията в салона на личната си

...
Мая Манолова е преустановила ходенията в салона на личната си
Коментари Харесай

Мая Манолова купонясва с фризьорката си

Мая Манолова е прекратила ходенията в салона на персоналната си фризьорка Петя Тоткова и към този момент я вика да й прави сешоар в дома си, разбра HotArena.

Оказа се, че връзките сред двете не са просто професионални и от пет години коафьорката е измежду най-приближените до Манолова хора. Нещо повече, някогашния омбудсман постоянно може да бъде засечена по класни заведения за хранене дружно с хората, грищежи се за визията й. На по бутилка вино Мая се събира с изключение на с фризьорката си, и с известната измежду звездите гримьорка Биляна Симеонова. 

Тя е индивидът, на който Манолова се доверява за макиажа си за всеки по значим мотив. Официални фотоси за акции, ТВ изяви и даже за сватбата си с Ангел Найденов през 2016 година. Въпреки, че кандидатката за кметския стол на столицата има топли връзки със стилистките си, въпреки всичко си заплащала като постоянен клиент за всяка услуга. 

Само за година тя пръска по над 12 бона единствено за изрядната си прическа . Справка с ценоразписа на фризьорката й сочи, че измиване и сешоар на косата (каквито Мая си прави всеки ден, като се изключи някои уикенди), костват по 50 лева Прическите за по-специалните случаи не влизат в грандиозната сума, равняваща се на 56 минимални пенсии, или средствата, които българският пенсионер получава за към 5 години. 

Въпреки, че Петя сякаш се написа другарка на Манолова, е побързала да се възползва от шумотевицата около фризурите на ВИП клиентката си, с цел да си прави безвъзмездна реклама. От близо седмица в формалната й страница вървят непрестанни реклами на студиото за хубост, хвалещи златните й ръце и увещаващи потребителите на обществената мрежа да си запишат част там, предават от Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР