Мая Манолова е получила подкрепа още по време на номинационния

...
Мая Манолова е получила подкрепа още по време на номинационния
Коментари Харесай

Калоян Паргов, БСП: Мая Манолова има най-големи шансове за подкрепа на този етап

Мая Манолова е получила поддръжка още по време на номинационния стадий, тъй че към този момент тя има най-големи шансове за поддръжка. Това съобщи в Сутрешния блок на Българска национална телевизия ръководителят на градския съвет на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов.

Относно поддръжката от разнообразни обединения в политическото пространство за кандидатурата на Мая Манолова за столичен кмет, Паргов съобщи, че това не се случва за първи път. Той даде образец с 1995 година, когато Венци Йосифов е достигнал до балотаж и 2005 г, когато това се е случило със Стоян Александрвов.
Калоян Паргов, ръководител на градския съвет на Българска социалистическа партия - София: Има всички шансове да се повтори един сходен процес с ясната мисъл, че Българска социалистическа партия сама не може да завоюва избори в София, само че с консолидираща фигура, една такава смяна е допустима.
Очевидно е, че жителите желаят нещо друго, желаят една смяна, която да даде друга вероятност, безапелационен е Паргов. С нови лица и експертиза в листата за Столична община, ние ще опитаме да дадем тази вероятност, добави социалистът.

Надявам се в идната акция да чуем спор за бъдещето на София, съобщи в умозаключение Калоян Паргов.

Вижте целия диалог във видеото!
 ​АБВ ще поддържа Мая Манолова в София ​АБВ ще поддържа Мая Манолова в София
АБВ ще поддържа Мая Манолова в кметската борба за София. Ивайло Калфин ще води листата за общински съветници в столицата, оповестиха през днешния ден от партията. И...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР