Мая Манолова е най-подходящият кандидат за кмет на София. Това

...
Мая Манолова е най-подходящият кандидат за кмет на София. Това
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Манолова е най-подходящият кандидат за кмет на София

Мая Манолова е най-подходящият претендент за кмет на София. Това съобщи огранизационният секретар на Българска социалистическа партия Кирил Добрев пред Нова телевизия.

Днес хиляди следовници на Столетницата събират на Бузлуджа за да отбележат 128-мата годишнина от основаването на алената партия.

По думите му локалните избори са огромен приоритет на организацията.

" На тези избори Българска социалистическа партия ще успее да извади ново потомство политици, готови през последните 3 години. За оставки не мислим, тъй като знам, че можем да спрем феодалното ръководство в българските общини ", сподели Добрев.

Добрев изясни, че провокациите на локалния избор ще бъдат доста.

" Ако стартираме с машинния избор, защото на изборите те се употребяват, с цел да стане по-лесно и са извънредно значими. Спирането на държавната дотация също ще бъде на дневен ред ", означи той.

Според него дотациите са на последно място.

" Трябва да имаш сила, идея и мощ, както и хора, които да застанат. Ние ще успеем и с новите условия да се оправим и да спечелим изборите ", сподели още Кирил Добрев.

Според него Българска социалистическа партия имала сили да победи наесен.

Добрев разяснява и настоящата тематика от последните седмици за чумата в страната.

" Не е нещо, което е непредизвестено. Напът е да бъде премахнат цялостен бранш от българското земеделие, което се знае от година и половина. Правиха се безумни огради, станахме за смях пред цяла Европа ", съобщи Кирил Добрев.

Левицата към този момент организира национално заседание в Габрово. Днес се чака обръщението на Корнелия Нинова към симпатизантите. Предстоят и срещи на управлението на партията и депутатите от парламентарната й група с участници в събора.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР