Мая Манолова била убеждавана да не се кандидатира за кмет

...
Мая Манолова била убеждавана да не се кандидатира за кмет
Коментари Харесай

Манолова: Слави Трифонов ме навиваше да не се кандидатирам за кмет

Мая Манолова била убеждавана да не се кандидатира за кмет на София през 2019 година от Слави Трифонов. Това разгласи тя от парламентарната естрада.

Лидерката на „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ се раздразни, откакто сътрудника и от „ ИТН “ Тошко Йорданов описа по какъв начин се провеждали договарянията за държавно управление.

Според Йорданов, Манолова споделила на Има Такъв Народ да обещаят нещо на Христо Иванов от „ Демократична България “, което по-късно да не изпълнят.

Тя отвърна от трибуната на Народното събрание: „ И аз мога да описвам за диалози и в случай че желаех да сляза на вашето равнище, щях да кажа тук от тази естрада по какъв метод господин Трифонов ме убеждаваше да не се кандидатирам за кмет на София и против какво.

Можех да го направя, само че не го върша. Можех да го направя, само че не го върша. И все пак аз излязох на изборите в София против ГЕРБ, против модела на орлетата. А вие си пуснахте малкия екран на 4 ноември – един ден след втория тур на изборите. И можете да обясните за какво. “

Бел.ред.
2.5 млн. българи мажоритарни избори в два тура за Народно събрание, само че политиците отхвърлят да го изпълнят.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР