Мая Манолова – Галевица се е втурнала да обикаля от

...
Мая Манолова – Галевица се е втурнала да обикаля от
Коментари Харесай

Габровските шеги на Мая Манолова или как Спасителката стана за смях и в Севлиево

Мая Манолова – Галевица се е втурнала да обикаля от град на град, с цел да се пробва да основава нова политическа партия. Но вместо това изнася комедийно шоу пред рехава аудитория. Жалките й опити да се покатери върху към този момент решени местни проблеми провокират откровен смях в залата. Заобиколена от отявлени деятели на младежкото Българска социалистическа партия, след жалкото си присъединяване в локалните избори и откакто захвърли благородната идея да пази народа като омбудсман, изпадна в нервност, по този начин типична за дами в нейната възраст.

Благоверната брачна половинка на аления министър на защитата и дълготраен народен представител от Българска социалистическа партия Ангел Найденов, чиято политическа кариера и семейство сполучливо унищожи, очевидно е решила да си напомня младините, когато не се задоволяваше с малко. До нея се кипрят яки момчета от разнообразни групировки от близкото минало, чиято житейска пътека криволичи през разнообразни повече и по-малко престъпни изцепки.

След като разсмя публиката в Ловеч с проект за решение на проблем, който към този момент е решен, постановката потегли към Габрово и Севлиево, където още веднъж имаше много комизъм. В безсилието си да потвърди, че не мирише на политически мъртвец, тя се опита да влезе в ролята на Спасителка, сглобявайки колосалната неистина, че Герджиков й бил дали парите за оправянето с от дълго време забравената водна рецесия в Севлиево.

А истината е, че нищо такова не е направено, с помощта на нея, освен за Севлиево, само че и за която и да е друга община. Още по-жалкото в тази ситуация е, че до момента в който Галевица гордо лъжеше и си приписваше заслуги за нещо, което изобщо не се е случвало, до нея чинно стояха и се радваха двама от към този момент остарелите „ локални спасители “, които с изключение на всичко останало към този момент са и общински съветници в новия Общински съвет на Севлиево, а едната беше такава и в предходния.

Вместо да иде в Перник, където в действителност има рецесия с водата, въздуха, Топлоелектрическа централа, Стомана (все бизнеси на положителните й другари Ковачки и Люси Стойков) , на Галевица й се привидяха несъществуващи проблеми и в Габрово . Хора от залата я направиха за смях, откакто тя се оплете хронологично в събития, които в никакъв случай не са се случвали.

Опитите й да мултиплицира пернишката рецесия в цялата страна ядосаха и Слави Трифонов, който неведнъж беше размахан като знаме на революцията й, а Дългия хал-хабер си няма, че я поддържа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР