Мая Илиева се представи с уникално манто в няколко ярки

...
Мая Илиева се представи с уникално манто в няколко ярки
Коментари Харесай

Вдовицата на Жоро Илиев - Мая се показа на светско събитие

Мая Илиева се показа с неповторимо манто в няколко ярки цвята на изложбата на починалия художник Кольо Карамфилов в столична изложба. Експозицията се състоеше от 11 графични произведения на маестрото, неизлагани до момента пред аудитория. Хиперстилният тоалет на вдовицата на убития през 2005 година Георги Илиев контрастираше ефектно с черно-бялата гама на творбите, изложени в артпространството.

Това е втората подред поява на Илиева в рамките единствено на две седмици, което приказва, че тя към този момент е излязла от дългата си конспиративност. Преди да почете експозицията на именития художник, една от най-богатите дами в България посети премиерата на " Кармен " в Софийската опера. Тогава обаче тя бе в компанията на приятелки, а на изложбата бе следвана по петите от висок слаб юноша, за който надали някой би предположил, че извършва функционалностите на телохранител.

" С тази галерия желаеме да подпомогнем финансово уеб страницата, отдаден на Кольо Карамфилов и сина му Росен ", сподели за " България Днес " притежателят на галерията - художникът Валентин Щинков.

Карамфилов-син в компанията на възпятата в неговата последна към този момент поетична книга муза и житейска спътница Анна приемаше думите на любов и удивление, изречени по адрес на неговия татко, от известни бг художници и хора на изкуството. " Избрах тази дата за изложбата, тъй като на този 7 декември щеше да навърши 59 татко ми, на 6-и е неговият имен ден, а пък на Никулден са ме извадили от кувьоза, едвам дишащо парче месо ", довери наследникът на Кольо Карамфилов.

Сред ВИП гостите в галерията не бе видян един от най-близките другари на Кольо Карамфилов от света на изкуството - поетът и драматург Елин Рахнев. Двамата години наред, до самата гибел на пловдивския маестро, бяха и креативен тандем, напомнят родни културтрегери.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР