Мая Илиева най-после реши да излезе на светло. Вдовицата на

...
Мая Илиева най-после реши да излезе на светло. Вдовицата на
Коментари Харесай

Мая Илиева с нов мъж до себе си, скриха се в Доминикана

Мая Илиева най-сетне реши да излезе на ярко. Вдовицата на Георги Илиев се " социализира " с профил във фейсбук. Акаунтът е автентичен и зад него стои самата Мая. Тя е добавила в другари единствено най-близките си приятелки, откри " Уикенд ". 51-годишната брюнетка си е поставила усмихната профилна фотография с екстравагантна шапка.

Илиева се е сприятелила с едвам 290 индивида, множеството дами. Актрисите Стефания Колева и Катето Евро, някогашната тв водеща Наталия Симеонова, дизайнерката Албена Александрова и певицата Мария Грънчарова са единствено дребна част от приятелите на вдовицата на Жоро Илиев.

На 25 август се навършват 19 години от гибелта на Главния. Едва в този момент Мая се осмели да стане дейна в обществените мрежи. Години наред хубавицата под паника страни от известността и всемирски звук. След разстрела на боса на ВИС-2 Георги Илиев вдовицата му сведе до най-малко обществените си изяви и дълго време живя оттатък границите на родината.

Красивата милионерска наследница на Главния от години крие и кой е мъжът до нея. Последно Мая имаше връзка с варненеца Николай Иванов – Шванца. Двамата завършиха връзките си през лятото на 2016 година, когато къдрокосата брюнетка бе зарязана от мачото. Варненецът бързо я смени за млада хубавица, за която за нула време се ожени. Мая Илиева бе в потрес от развиването на връзките им и се покри от света за няколко месеца. Сватбата на единствения мъж, към който имаше сърдечни усеща след изтезанието на Жоро Илиев, я унищожи. Двамата изживяха бурна случка, ту се разделяха, ту се събираха, а клюката непрестанно ги пращаше пред олтара. Вместо това обаче той си взе за брачна половинка нормално момиче, въпреки и много красиво.

След разлъката Маями, както я назовават галено, се скри в Доминикана, където вдовицата на Главния има голямо имение, добито още по време на брака й. Резиденцията е голяма и в нея милионерката се усамотява най-малко два пъти годишно. Към днешна дата хубавицата сигурно не е сама, само че към този момент не желае връзките й да са обществено притежание и ловко крие мъжа до нея.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР