Мая Джама зашемети с черна рокля с гол гръб, когато

...
Мая Джама зашемети с черна рокля с гол гръб, когато
Коментари Харесай

Водещата на ITV Love Island Maya Jama зашемети с рокля без гръб All Stars final

Мая Джама зашемети с черна рокля с гол тил, когато се върна към отговорностите си като водеща за финален път в Love Island All Stars сезон първи.

През последните пет седмици 29-годишната водеща зарадва почитателите с набор от стилни рокли, костюми и тоалети, до момента в който беше водеща на първия в историята звезден спин-оф на риалити шоуто ITV2. Тя беше подготвена да влезе във вилата в Южна Африка, с цел да разгласи шокиращи обрати и изчака пред вратите на вилата, с цел да интервюира всички изхвърлени състезатели.

В понеделник вечер Мая се върна във вилата за финала Време е да забележим коя от последните двойки ще завоюва премията от £50 000. Антон Данилук и Джорджия Харисън, Калъм Джоунс и Джес Гейл, Джош Ричи и Софи Пайпър, Тоби Аромоларан и Джорджия Стийл и Том Клеър и Моли Смит бяха последните двойки, останали след повече от месец драма на Острова на любовта.

Но може би Мая е победител в първия по рода си сезон на All Stars, защото тя зарадва феновете с избора си на жанр. И тя не ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР