Май вече са изчерпани всички способи на дипломацията. Македонизмът е

...
Май вече са изчерпани всички способи на дипломацията. Македонизмът е
Коментари Харесай

Анализатори: Изненада е, че ЕС повече от 2 години мълчи за правата на българите в РС Македония

" Май към този момент са изчерпани всички начини на дипломацията. Македонизмът е инструмент, който е основан от Русия и от Коминтерна като инструмент против българите и България. Това оръдие, под някаква форма на интернационалната сцена, отново се употребява против България единствено че този път в една толкоз известна реторика.

 

Аз съм сюрпризиран, че западните ни сътрудник повече от 2 години мълчат за правата на българите в районен съд Македония. Имат ли побоищата и палежите нещо общо с човешките права ", попита македонският българин Петър Колев.

 

Евродепутатът Андрей Ковачев показа, че България мълчи на РСМ над 25 години. " Пендаровски не сподели аз дали съм в черния лист на РСМ. "

 

Припомняме, че Ковачев не бе позволен до територията на районен съд Македония на 6 май тази година, дружно с доктор Милен Врабевски и още трима българи. 

 

" Не съм чул в България да е пребит македонец, тъй като се самоопределя като подобен. Не съм чул македонски клуб да е разпален. Имаше случай с камък, причинителите бяха хванати и изправени пред съда още на идващия ден - тъй като по този начин се прави в европейските страни ", добави Колев. 

 

" Разбира се, че има страна районен съд Македония - от 1944 година като част от Югославия. Историята на езика им - бъгарски ", категорична бе проф. Кочева. 

 

Според Петър Колев решението на България в отношението със съседката ни е т.нар " Френско предложение ". 

 

Балканистът от БАН смята, че инструментът на България е Договорът за добросъседство, тъй като той е облечен в законова рамка. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР