Май тайната на рязкото отслабване на Ала Пугачова е разкрита.

...
Май тайната на рязкото отслабване на Ала Пугачова е разкрита.
Коментари Харесай

Хирург и психолог: Алла Пугачова сама се обрече на вечни мъчения с тази операция

Май тайната на внезапното намаляване на Ала Пугачова е разкрита. Певицата се решила на съществени ограничения и си направила сериозна интервенция - подложила се на унищожаване на част от стомаха.

Лекарите твърдят, че това няма докара до нищо положително. И предизвестяват - в случай че фактически си е отрязала част от стомаха, няма да живее спокойни старини.

Измененията във външността на Пугачова бяха видяни още преди няколко години. Именно тогава Ала стартира да слабее стремително. Дори отдавнашния почитател на примадоната - критикът Сергей Соседов не можа да разбере на какво се дължи това.
" Какво е направила с краката си? Защо са станали толкоз слаби ", чудил се Сергей. И очевидно обяснението наиситна е в комплицираната хирургична намеса.

Тази информация, появила се към този момент в няколко медии, не удивлява никого. Всички знаят - с цел да наподобява прелестно, Ала е подготвена на всичко. Лекарите, обаче, са скептични.

" Днес съществуват редица интервенции на стомаха, с чиято помощ пациентът отслабва. Една от тях е така наречен бандажиране или слагане на балон в стомаха. Те се вършат под обща упойка благодарение на лапароскопия. На стомаха се слага нещо като пръстен, с цел да може по този метод да се понижи размера му и надлежно количеството храна. Резекцията - отстраняването на част от стомаха е най-сложната интервенция. За да се стигне до нея, би трябвало да има рекомендации и здравна причина - това са златните правила на хирургията ", твърди експертът Тимур Хайдаров.

По думите му - нормално сходна резекция се прави при съществени и неизлечими болести. И в случай че Ала Пугачова се е решила на това, значи е имала всички учредения. Защото се обрича на непрекъснати мъчения.

Навярно Ала въпреки всичко е била предизвестена за рисковете и в случай че се е решила на това, значи е пресметнала всичко авансово. Между другото, психолозите също не поддържат желанието на Пугачова да остане постоянно млада и считат, че тя би трябвало да се спре и да одобри възрастта си с достолепие.

Клиничният психолог Мариана Абравитова твърди, че последните кавги, свързани с Пугачево са свързани точно с безконечната й гонитба за младост. Феновете й са привикнали да я виждат пухкава. Сега, когато Ала Пугачова наподобява на топ модел, не могат да я възприемат. Затова и непрекъснато я бойкотират и упорстват тя да се махне от телевизионните екрани.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР