Май много бързо се обединихме около идеята. Това заяви легендата

...
Май много бързо се обединихме около идеята. Това заяви легендата
Коментари Харесай

Емил Велев-Кокала и Христо Марашлиев обясниха защо искат да влязат в парламента

Май доста бързо се обединихме към концепцията. Това съобщи легендата на „ Левски ” за новия парламент. По думите му, по-голяма част от живота му минал преди 1989 година и предишното не било неприятно.
По думите на Велев, той приел предлагането, което пристигнало персонално от ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. И повода да го одобри е общественият аспект на. Конкретно пред Нова телевизия той уточни преизчисляването на пенсии, лечебните заведения да не са търговски сдружения.
 Корнелия Нинова от Пловдив: Нека вдигнем глава и дружно да бъдем горделив и свободен народ Корнелия Нинова от Пловдив: Нека вдигнем глава и дружно да бъдем горделив и свободен народ
" Да е цветущ празникът на свободата. Поклон пред хилядите български, съветски, беларуски, украински, полски, финландски, румънски, черного...
„ Дава ми мощ и убеденост неговото наличие. Представляваме една забележителна част от българското общество ”, разяснява и Христо Марашлиев, някогашен футболист на ЦСКА и също като Велев в листата на Българска социалистическа партия за новия парламент.
„ Държавата абдикира от учебния спорт. На младежите не им се дава опция да избират състезателен път. Ако вляза в Народното събрание, ще задам въпроса за какво това не се трансформира ”, сподели Марашлиев. Той се оплака и, че страната лишила дома на децата на ЦСКА – „ Червено знаме ”.
„ Чисто експертно е по-важно да се задвижат нещата, тъй като всеки в България схваща от политика и футбол. Специално аз какво бих направил – ще върна спорта в учебно заведение ”, сподели Велев и уточни, че на доста нелепи места се разкрила спортна инфраструктура – „ там, където пасат крави ”. Децата доста бързо се възпламеняват, като видят, че другите вземат участие – би трябвало повече съгласуваност, не толкоз пари, е мнението на Велев.
Предполагам, че Корнелия Нинова ще е по-добър министър председател от Борисов. Един балансиран човек, който не дава празни обещания. Мъжко момиче, съобщи Марашлиев. Според него, при Борисов се хвърлят едни пари за спорт, само че няма успеваемост – поради безпорядък.
 Корнелия Нинова пред водачите на Българска социалистическа партия: Можем да дадем на хората смяната и сигурността, които желаят Корнелия Нинова пред водачите на Българска социалистическа партия: Можем да дадем на хората смяната и сигурността, които желаят
" Срещу нас се е изправила голяма машина - машина за операции, лъжлива агитация, култивиране на публичното мнение с всевъзможни мет...
На въпрос за какво тогава не са членове на Българска социалистическа партия, а са гражданска квота, отговорът на Марашлиев беше, че по-важни са убежденията. „ Промениха се нещата ”, включи се и Велев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР