Май месец със сигурност официално може да го обявим за

...
Май месец със сигурност официално може да го обявим за
Коментари Харесай

Полезни съвети за абитуриентския грим от Жени Джаферович

Май месец сигурно публично може да го обявим за месец на зрелостниците . В новото видео от канала на може да видите потребни и забавни препоръки от чаровната Жени Джаферович за подобаващ абитуриентски грим.

Драматична очна линия, червило металик и хайлайтъри в златно и розово са главните трендове за грима на абитуриентките.

Ако решите да не употребявате услугите на професионален гримьор и желаете да се гримирате в домашни условия, Жени и Наталия ще ви разкрият секрети и трендове, с които всяка абитуриентка ще се усеща най-красивото момиче в своя специфичен ден.
 грим ThinkStock/Getty Images
Първо , почистете добре лицето. След това се нанесете основа за грим и декор дьо загар. Върху клепачите поставете лека основа, преливащи сенки и очна линия. За очната линия няма предписание - значимо е двете очи да са идентични.-->

Накрая се слага серпантина, червило и доста искра по очите устните и скулите.

Хайлайтърите, трансформирали се в неизменима част от вечерния грим, са в златно и розово . Те внушават прохлада и женственост.
 грим ThinkStock/Getty Images
Не забравяйте, че даже да имате предварителна визия или подготовка по какъв начин тъкмо желаете да бъдете гримирана, не постоянно вашата персонална преценка може да се окаже най-правилна. Затова Жени ви поучава да се вслушвате в индивида, който ви гримира и да приемете, че той сигурно има повече опит от вас.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР