Май бельото се оказва любим атрибут в родните риалити формати,

...
Май бельото се оказва любим атрибут в родните риалити формати,
Коментари Харесай

Неприлични сцени с Натали и млад влогър по БТВ

Май бельото се оказва обичан признак в родните риалити формати, най-много в " Ергенът ", където неотдавна Благовеста Бонбонова си смъкна гащите. Именно тази й демонстрация стана причина влогърът Асен Кукушев да връчи на Натали Трифонова в COOLt своите боксерки, съобщи Блиц.
Потресаващо, само че факт! Леопардовите боксерки се озоваха в ръцете на усмихнатата русокоска, която напълно не даваше тип на разочарована от хода на събитията в студиото, в което присъстваше още и Габриела от " Ергенът ".
същина гащите на Асен бяха за Габи, а Натали Трифонова се почувства наранена и изиска бельото за себе си. Мятането на долни гащи в народен ефир в обедните часове обаче, пристигна допълнително на феновете, които евентуално в тези часове сядат на масата.

Освен всичко друго, до момента в който долното долни дрехи на Асен Кукушев приковаваше вниманието, Габи не пропусна да разгласи какъв брой доста харесва съветският президент Владимир Путин, като даже му се изясни в обич, написа " Хотнюз ".



Водещата на COOLt бе подготвила и игра за скандалната участничка - да избере сред известни мъже. Победител се оказа не какъв да е, а тъкмо самият съветски президент, макар че в играта бяха още Меси, Роналдо, Джорд Клуни и Брад Пит. " Аз съм влюбена от дребна в него ", добави Габриела.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР