Май 2023 година дойде със силните, универсални вибрации на числото

...
Май 2023 година дойде със силните, универсални вибрации на числото
Коментари Харесай

Месец Май под влияние на вибрациите на числото 3

Май 2023 година пристигна със мощните, универсални трептения на цифрата 3, заради което доста от нещата, които сме си представяли или желаели, в този момент могат да се изпълнят съвсем божествено.

Чрез бързи нумерологични калкулации като сумираме на цифрата на месеца с числата на годината: 5+2 +0+2+3= 5 + 7 = 12 = 1+2 = 3. 

Месец под нумерологичното въздействие на цифрата 3 носи със себе си талази от буйна, креативна, оптимистична сила.

Числото 3 носи особена божествена осцилация в себе си и се счита за едно от най-силните цифри с извънредно забавна символика.

3/тройката е и еволюцията, завършването и реализирането, цикъла на живота, който също попада под знака на цифрата 3: раждане-живот-смърт и тясната връзка на ума-тяло-душа и минало-настояще-бъдеще, кои сме били, кои сме, кои ще бъдем.

Нумерологичната сила на цифрата 3 е динамична, жива и изпълнена с оптимизъм и внушава малко вяра и изключителна доза креативност. Това никога не е уместно време да седим безучастно и да потъваме в апатия; вместо това би трябвало да влизаме във всичко с максимален възторг и наслада.

Енергията на тройката санкционира бездействието.

Числото 3 е троицата, цифрата на творението, изпълнено с духа на любознанието, тъй че този месец можем да чакаме да ускорим всички процеси, които изискват досетливост и творчество в науката, медицината, изобретения, които могат да окажат позитивно влияние върху околната среда или здравето на хората, само че и нараснала креативност в изкуството, с цел да доближат и допрян по-лесно душите на хората. Много нови хрумвания през май ще бъдат на стадия на изобилие и основаване или ще полетят във Вселената.

В същото време цифрата 3 демонстрира и способността ни да се свързваме с по-висша просветеност, да натрупваме повече универсално познание, мъдрост и обилие. Направихме ли всичко допустимо, с цел да растем и да бъдем по-добри хора? Какво можем да създадем, с цел да спечелим повече пари и да реализираме фантазиите си?

Енергията на 3/тройката ни оказва помощ да изразим себе си колкото е допустимо повече в разнообразни контексти, с оптималната достоверност, заемайки позиция за себе си и изразявайки личната си истина. Ние сме по-интуитивни от всеки път и сме склонни да се показваме по-свободно, изключително в контексти, свързани с творчеството.

Енергията на номер цифрата 3 ни прави по-емоционално чувствителни към хората към нас, по-ангажирани в групите и общностите, към които принадлежим. 

3 е и цифрата на насладата, взаимоотношението и взаимоотношенията, освен на връзката ни с другите, само че и на по-дълбоката връзка, която ни свързва с всичко, което вършим, с сегашното и с всичко, което ни заобикаля.

Числото 3 ни води от едно прекарване в друго и от това получаваме огромна наслада и жадност за живот, задоволство и благополучие. На напред във времето излизат обществени събития, само че и в фамилния живот може да зародят недоразумения. Освен това този месец носи и опция да измененията нещо, да се откажете от нормалната рутина и да започнете нещо друго. 

С други думи, за месец с нумерологична осцилация 3 се потапяме в фантазиите си с огромен възторг и реализираме неща, които в миналото са изглеждали недостижими или сложни за осъществяване с по-леко сърце и по-радостно от всеки път. Ние сме духовни същества, преминаващи през човешки прекарвания – по този начин да се каже.

Месецът, приближаващ с силата на 3, не е безусловно линеен, той може да пристигна с прочувствени възходи и падения. Вибрацията на 3 ни въодушевява и извисява, по тази причина в този момент е моментът да се оправим с всичко, което сме отсрочили и да намерим решения на някои по-стари проблеми, било то здравословни или прочувствени. В същото време през този интервал вниманието ни е ориентирано към нови хрумвания или хрумвания, които могат да трансформират живота ни в близко бъдеще.

Някои от нас могат да стигнат до същински откровения този месец или да решат да трансформират или ускорят хода на живота си и да вземат уверено и самоуверено някои значими решения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР