MAX Sport ще излъчва мачове от превърналата се в магнит

...
MAX Sport ще излъчва мачове от превърналата се в магнит
Коментари Харесай

CR7 и звездите в българския ефир

MAX Sport ще излъчва мачове от трансформиралата се в магнит за суперзвезди ROSHN Saudi League през идващите два сезона - 2023/24 и 2024/25.

Новият сезон на Професионалната футболна лига на Саудитска Арабия ще предложи още по-вълнуващи срещи след множеството прехвърляния през лятото на огромни имена от Европа и ще надгради рекордния сезон 2022/23, който беше излъчен в над 170 страни по света.

Още първият мач в ефира на MAX Sport може да се трансформира в дебют в лигата на носителя на Златната топка и някогашен голмайстор на Реал Мадрид Карим Бензема, дружно с новите попълнения Н " Голо Канте от Челси и Жота от първенеца на Шотландия - Селтик.

Двубоят сред първенеца Ал Итихад и Ал Раед ще се изиграе в понеделник (14 август) от 18:00 ч. и ще бъде излъчен по MAX Sport 2.

Вицешампионът Ал Насър ще стартира акцията си също в понеделник (14 август) от 21:00 ч. с пътешестване до Дамам, с цел да се изправи против Ал Етифак, воден от легендата на Ливърпул и някогашен национал на Англия Стивън Джерард. Мачът ще бъде излъчен също по MAX Sport 2. След като притегли суперзвездата Кристиано Роналдо, през това лято Ал Насър се укрепи с хърватския халф Марсело Брозович от италианския гранд Интер.

През този сезон за купата на Професионалната лига на Саудитска Арабия ще спорят 18 тима, с два повече от предходната акция. За задачата в края на предишния сезон от ROSHN Saudi League изпаднаха два тима, а четири отбора получиха промоция в Професионалната лига. Лигата има общоприет формат - всеки от тимовете ще играе по два мача, домакинство и посещение, против останалите отбори, или по 34 мача на клуб за цялата акция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР