MAX Sport е дом на испанското първенство през последните 3

...
MAX Sport е дом на испанското първенство през последните 3
Коментари Харесай

Испанската LaLiga ще се излъчва ексклузивно по MAX Sport през следващите пет сезона

MAX Sport е дом на испанското състезание през последните 3 години, а от новия сезон А1 ще бъде единствен притежател на правата за България. Това значи, че до сезон 2025/2026 мачовете от LaLiga ще се излъчват извънредно по каналите, част от ТВ пакета MAX Sport Plus.

„ LaLiga е измежду топ футболните шампионати в Европа и от много време е неизменима част от богатото наличие на MAX Sport. За нас придобиването на извънредните права за още пет години за лъчение на испанското състезание в България е значима стъпка в последващото развиване на каналите MAX Sport. Това е и нашата безапелационна гаранция, че феновете ни ще получават през идващите години едно още по-богато и разнообразно спортно наличие, в което ще има както топ футболни и спортни събития, по този начин и доста нови лични продукции. Каналите ни ще задоволят усета на всеки почитател, без значение дали приказваме за футбол, баскетбол, волейбол, моторни спортове, бойни спортове или хокей”, съобщи Симеон Донев, старши шеф „ Маркетинг “ в А1 България.

LaLiga се утвърди измежду топ шампионатите в Европа и като резултати, и като зрителски интерес, а огромното дерби сред Реал Мадрид и Барселона обичайно е едно от най-гледаните спортни събития в света. Освен първокласен футбол и огромни дербита, LaLiga предлага и голяма конспирация, като следващото доказателство е актуалният сезон, когато купата се реши в самия завършек на шампионата, когато Атлетико Мадрид съумя да изпревари градския си противник – Реал, а трети и четвърти приключиха Барселона и Севиля.

Новият сезон ще стартира през втората седмица на август, а за купата още веднъж любимци ще са трите огромни – Реал Мадрид, Барселона и Атлетико Мадрид. За поредна година се чака те да бъдат интензивно притеснявани от Севиля, Виляреал и други В Примера дивисион сигурно се завръщат и два от обичайните тимове в Испания – Еспаньол и Реал Майорка, а последният нов член в елита ще стане явен след плейофите в Сегунда дивисион. MAX Sport още веднъж ще излъчва всички най-интересни дуели през сезона. Както и до момента, те ще наброяват до 10 мача на кръг, а за целия сезон броят на излъчените мачове ще доближи над 380.

Към сегашния миг богатото портфолио на каналите MAX Sport включва и още доста забавни футболни шампионати и шампионати – UEFA Шампионска лига, италианската Серия А, нидерландската Ередивизи, Купата на Франция, Купата на Турция, американската Мейджър сокър лийг, Копа Либертародес, Копа Судамерикана. Извън футбола, феновете могат да гледат всички най-интересни тенис шампионати на ATP, баскетболното състезание на България (НБЛ), Евролига, волейболната Лига на нациите, Диамантена лига, UFC, MotoGP, WRC, NASCAR, NHL и други

Спортните страсти са обезпечени с години напред с каналите MAX Sport, които може да вземете с пакет MAX Sport Plus от Вашия оператор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР