MAX Sport 2 ще излъчи пряко в неделя сутрин най-силното

...
MAX Sport 2 ще излъчи пряко в неделя сутрин най-силното
Коментари Харесай

Финалните мачове от волейболната лига на нациите на живо по MAX Sport 1

MAX Sport 2 ще излъчи директно в неделя заран най-силното UFC събитие за годината
MAX Sport 1 ще следи онлайн през уикенда решителните мачове от финалния шампионат на волейболната Лига на нациите. Полуфиналите ще се изиграят в събота от 15:00 и от 17:30 часа, като преди и след двата дуела ще има коментарно студио. Експертни разбори ще има и преди мачът за купата – той ще се изиграе в неделя от 21:45 часа, като ще бъде предшестван от дуела за 3-4 място, който започва в 18:00 часа.

След първите два спортни дни на шампионата в група А тимът на Бразилия си подсигурява класиране за полуфиналите след загуба от Франция с 3:2 и победа над Сърбия с 3:0. Плавите и петлите ще дефинират втория финалист от групата.

В група Б Русия и Съединени американски щати се класираха за полуфиналите, откакто победиха международните първенци от Полша, които се прибират у дома. Двата тима ще решат от коя позиция ще нападат полуфиналите след директния мач между тях.

През уикенда MAX Sport 2 ще излъчи най-силното UFC събитие за годината досега – UFC226. Основният мач за вечерта е супербитката сред първенеца в тежка категория на UFC Стипе Миочич и този в полутежка – Даниел Кормие. Миочич към този момент се смята за най-хубавия войник в тежката категория на UFC, откакто съумя да отбрани купата си 3 пъти подред. Кормие обаче е действителна опасност за първенеца с ненадминатите си умения по битка, които му донесоха купата при полутежките.

С огромен интерес се чака и борбата сред нокаутьорите Франсис Нгану и Дерек Люис. Мачът сред двамата се чака да се трансформира в същинско представление, като има огромна възможност той да приключи с запаметяващ се нокаут.

UFC 226 е най-очакваното събитие през годината освен поради гореспоменатите два дуела, а и тъй като всички борби съставляват забавни конфликти сред първокласни кандидати и някогашни първенци. Прякото предаване от Лас Вегас в ефира MAX Sport 2 започва в 5:00 часа сутринта в неделя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР