MAX Sport 1 ще излъчи пряко финалния турнир, който ще

...
MAX Sport 1 ще излъчи пряко финалния турнир, който ще
Коментари Харесай

Финалите на Лигата на нациите при мъжете пряко по MAX Sport 1

MAX Sport 1 ще излъчи директно финалния шампионат, който ще дефинира първенеца в мъжкото издание на волейболната Лига на нациите за 2019 година Домакин на конкуренцията е американският град Чикаго, а шестте тима финалисти са Бразилия, Иран, Русия, Франция, Полша и Съединени американски щати.
Преките предавания по MAX Sport 1 започнаха през миналата нощ, като любимецът за купата Бразилия, който в груповата фаза записа 14 триумфа и 1 проваляне, загуби с 2:3 гейма от Полша. В другия мач домакинът Съединени американски щати надви с 3:1 над Франция.
В четвъртък против петък от 01:00 часа вторият от груповата фаза Иран играе против Полша, а от 04:00 ч. защитаващият купата си състав на Русия ще изиграе първия си мач в Чикаго против Франция. През уикенда почитателите на волейбола ще могат да се насладят на класическия конфликт сред Съединени американски щати и Русия на 13 юли от 04:00 часа, както и на мача Бразилия – Иран на същата дата, само че от 01:00 часа.


Полуфиналите в конкуренцията са в ранните часове на 14 юли, неделя – надлежно от 01:00 и 04:00 часа. Големият мач за купата е в ранните часове в понеделник – 02:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР