MAX Fight Championship 48 завърши успешно в късните часове на

...
MAX Fight Championship 48 завърши успешно в късните часове на
Коментари Харесай

Битките от MAX 1 в сериите MAX Fight Championship обраха овациите на гала вечерта в столицата

MAX Fight Championship 48 приключи сполучливо в късните часове на 11 против 12 февруари и след близо 8 часа в столичната зала EFE към хотел „ Маринела “ можем умерено да заявим, че борбите от MAX 1 се трансфораха в гвоздея на вечерта.

Неслучайно и единственият дуел за трофей бе точно в тази дисциплинираност, която се отличава с ръкавиците си за MMA, само че в разпоредбите на кикбокса. Симеон Наковски и Михай Мица предложиха страхотна шоу на феновете, само че за жалост медицинските лица взеха решение, че молдовецът не трябва да продължава, тъй като не съумяха да овладеят кръвотечението от носа му. Наковски в това време се потвърди като по-добрият от двамата бойци, демонстрирайки надалеч по-сериозен боеприпас от техники в хода на четирите рунда. Мица пък показва доста здрава брадичка и съвсем постоянно намираше сили, с цел да отговори на мощните офанзиви на българина с още по-мощни десни прави и крошета. В последна сметка шампионският пояс в категория до 56 кг. отиде на кръста на Симеон Наковски, с цел да зарадва десетките последователи, които неуморно го подкрепяха край кръга.

Друг от огромните мачове на вечерта в жанр MAX 1 бе срещата сред Жуниор Макая и Валери Атанасов в категория до 90 кг. Двамата също предложиха на хората зрелището, за което са си платили. Макая обаче трябваше да отстъпи пред Атанасов, откакто падна в нокдаун в края на първия рунд, а по-късно още два пъти бе свален на земята във втория преди срещата да бъде прекъсната. Българинът методично обработваше лявото бедро на съперника с отлични ниски кикове, а през останалото време нанасяше мощни комбинации от по три удара в главата му. Жуниор стоеше доста добре през първите минути на срещата и единствено клинчовете избавиха Валери от по-тежки последици за него. Нашето момче обаче победи за наслаждение на домакинската аудитория.

What a night! Какво нощ единствено!
— Fakti.bg (@fakti_bg)

Теодора Кирилова записа деветата си поредна победа в K1, откакто господства над испанката Луиза Бургос. Двете също оправдаха упованията за представление, а и фактът, че предложиха единствената женска борба за вечерта, способства още повече за колорита на дуела. Родената в испанската столица кикбоксьорка може и да отстъпи в съдийските карти с 27:30, само че надалеч не бе толкоз надалеч от триумфа, който някой би предположил. Тя показва ужасно сърце, здрава брадичка и още по-здрав корем, тъй като пое всички офанзиви на българката без да не помни да отвърна. На няколко пъти опитът на Кирилова я избави от сложни обстановки край въжетата, тъй като десните прави и ъпъркътите на Бургос постоянно намираха задачата.

Една от дребното задгранични победи на вечерта пристигна от молдовеца Денис Цапу, който победи Мартин Копривненски в пердах по разпоредбите на K1 в категория до 70 кг. Цапу разполагаше с повече мощ в ръцете си и в хода на дуела наложи своето движение над другояче атрактивния българин. Копривненски се опита да компенсира при багра с крайници, само че ударите му постоянно бяха блокирани, с цел да получи бързи контраатаки от по-мощния си съперник.

Ето и резултатите от останалите срещи:
К1 до 75 кг.: Симеон Стойчев победи с решение Еугениу Вулпе Бокс до 69 кг.: Слави Хараламбов победи с решение Красимир Василев К1 до 70 кг.: Александър Рибников победи с решение Велислав Николов К1 до 70 кг.: Теодор Гавраилов победи с решение Виктор Кривой Бокс до 75 кг.: Владимир Георгиев победи с решение Ангел Емилов К1 до 77 кг.: Христо Христов победи с механически нокаут Алим Кимпан MMA до 52 кг.: Мирослав Христов победи с решение Даниел Тарчила К1 до 84 кг.: Бранко Бабачев победи с решение Димитру Кавлуик MMA до 75 кг.: Павел Владев победи с нокаут Николай Петров Мутай тай до 74 кг.: Антон Петров победи с нокаут Кристиан Зае
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР