Мавис Чибота ще отпадне от титулярния състав на Лудогорец. Той

...
Мавис Чибота ще отпадне от титулярния състав на Лудогорец. Той
Коментари Харесай

Чибота го отнася за загубата от Брага

Мавис Чибота ще отпадне от титулярния състав на Лудогорец. Той няма да почне от първата минута в днешния конфликт с Локомотив Пловдив от Първа лига. Причината е слабата игра на конгоанеца против Брага през седмицата. Крилото беше сменено малко след началото на второто полувреме в Португалия, където "орлите " изгубиха с 2:4. В спортно-техническото управление на Лудогорец не са удовлетворени и от играта на Чибота в офанзива, и от тази в отбрана.

Възможно е още един футболист на разградчани да падне жертва на мача с Брага. Става дума за най-слабия на терена оня ден Жордан Икоко. Французинът беше отговорен за два от головете на португалците във вратата на Кахлина. Отделно разреши многократни пробиви през зоната му, показвайки, че не е във форма.

Възможно е той да изпадне от титулярния състав на Лудогорец, а на негово място да мине Сисиньо. Бразилецът също игра едва против Брага, само че той ненапълно има опрощение за това, тъй като беше на непривична позиция - ляв бранител. Силата на Сисиньо е отдясно на защитата. Очаква се през днешния ден отляво да играе Шакил Пинас, който рядко получава поле за изява от прехвърлянето си в Разград.

Възможно е старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев да направи и още рокади в титулярния състав, само че "орлите " сигурно няма да подценят мача с коравия отбор на Локо Пловдив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР