Маверик е 12-годишна немска овчарка, която със сигурност не е

...
Маверик е 12-годишна немска овчарка, която със сигурност не е
Коментари Харесай

Жена се заслушала в странен шум, идващ от земята. Когато пожарната дошла да издълбае, сълзите потекли…


Маверик е 12-годишна немска овчарка, която сигурно не е имала елементарен живот. Когато е бил млад, са го изложили на ужасни условия, бил е удрян от кола. За страдание, неговите тествания надалеч не свършили с това…

Той е бил осиновен и доста обичан. Един ден изчезва от двора на новите си стопани и не се връща. Семейството било доста обезпокоеното. В продължение на 3 дни го търсили, само че без резултат. Докато Лиза – неговата собственичка, не чула слаб вопъл, който идвал от земята. Нейното куче е пропаднало в дупка, безусловно кучето е било заровено там. Опитните пожарникари се пробват да оказват помощ, само че колкото повече копаят – кучето потъва все по-дълбоко. Операцията по избавяне на кучето траяла 2 часа и най-сетне съумяват да го изкарат на повърхността. Няколко дни прекарва в клиника, кучето към този момент е добре и е още веднъж при своите обичливи стопани.

Историята е невероятна, тъй като три дни не са по никакъв начин малко време. Молим стопаните на кучета да бъдат по-грижливи и наблюдателни, тъй като от ден на ден зачестяват случаите на кучета, които бягат и се озовават в сходни условия.

 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР