Маурисио Почетино заяви, че несигурността дали някои от играчите на

...
Маурисио Почетино заяви, че несигурността дали някои от играчите на
Коментари Харесай

Почетино: Няма оправдание за слабия старт

Маурисио Почетино съобщи, че несигурността дали някои от играчите на Тотнъм ще останат в клуба не е причина за по-слабия старт на сезона.

Както е известно футболисти като Дани Роуз, Тоби Алдервейрелд и Кристиан Ериксен са свързани с овакантяване на „ шпорите ", защото договорите им изтичат и на няколко пъти клубът не съумя да реализира съглашение за продължаването им. Тотнъм приема Байерн Мюнхен в Шампионска лига във вторник.

„ Когато трансферният прозорец затвори, бях явен. Играчите имат ангажимент да дават най-хубавото от себе си във всеки мач. Не направихме най-хубавия старт, само че това е шестият ми сезон в клуба и постоянно е едно и също, разнообразни неща се случват през лятото. Нямам подозрение, че играчите, без значение дали им остава една или пет години от контракта, са изцяло ангажирани и не това са аргументите за положителни или неприятни резултати ", съобщи Почетино.

Аржентинският ментор ще може да разчита на съвсем всичките си футболисти, като се изключи контузените нови попълнени Джовани Ло Селсо и Райън Сесеньон. Двамата едва ли ще се възстановят до края на октомври. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР