Маурисио Почетино омаловажава статута на отбора си за финала на

...
Маурисио Почетино омаловажава статута на отбора си за финала на
Коментари Харесай

Маурисио Почетино отвръща на удара на игрите на ума на Юрген Клоп преди финала на Carabao Cup

Маурисио Почетино омаловажава статута на тима си за финала на Carabao Cup, откакто Юрген Клоп направи Челси любимец за равенството.

Босът на Ливърпул допусна, че неговият тим „ несъмнено “ няма да бъде огромен любимец макар удобната победа с 4-1 над сините на Анфийлд преди по-малко от месец. Клоп има вяра, че съперниците им в западен Лондон са се подобрили преди срещата им на Уембли.

„ Ще бъдем ли огромни любимци? Определено не “, сподели Клоп. „ Откакто [последно] играхме с [Челси], те се усъвършенстваха доста и ще бъде мъчно. “ Старши треньорът на Челси Почетино счита, че противникът му е " интелигентен " в метода, по който приказва за финала. Бившият началник на Спърс и ПСЖ се пошегува, че неговият тим също не е любимец за равенството.

Почетино изясни претекстовете на Клоп да допусна, че тимът на Мърсисайд не е любимец на своята конференция: „ Да, тъй като той е един от най-хубавият, с Пеп [Гуардиола], треньори в света и той е задоволително интелигентен и знае, че когато пристигнеш и иг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР