Маурисио Почетино може да бъде назначен за мениджър на Челси

...
Маурисио Почетино може да бъде назначен за мениджър на Челси
Коментари Харесай

Франк Лампард води за последно Челси срещу Брентфорд?

Маурисио Почетино може да бъде назначен за управител на Челси още през актуалната седмица. Според всички водещи медии на Острова аржентинецът е явният любимец за поста, а съгласно " Сън " той може да стартира работа още след утрешното домакинство против Брентфорд, в което лондончани може би за последно ще бъдат водени от краткотрайния управител Франк Лампард.

Клубната легенда бе назначен с контракт до края на сезона, само че има риск и той ще бъде освободен прибързано, както се случи с Томас Тухел и Греъм Потър.

Фабрицио Романо обаче отхвърля версията, че Почетино ще стартира работа още в този момент. Италианският публицист удостоверява, че договорът ще бъде подписан напълно скоро, само че някогашният треньор на ПСЖ ще започва публично през юни.

Преговорите са напреднали и Тод Боели и Почетино към този момент на практиката са се разбрали по всички съществени въпроси. Аржентинецът ще докара на " Стамфорд Бридж " познатия си екип. Неогви асистенти ще бъдат Жезус Перес и Тони Хименес. Синът му Себастиано Почетино, който се занимава с анализите и статистиката, също ще бъде в щаба.
 Маунт желае тройно по-висока заплата в Челси
Маунт желае тройно по-висока заплата в Челси

Преговорите са трудни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР