Маурисио Почетино и преди е твърдял, че е пропуснал работата

...
Маурисио Почетино и преди е твърдял, че е пропуснал работата
Коментари Харесай

Реакцията на Маурисио Почетино да пропусне работата в Манчестър Юнайтед говори много на фона на нови връзки

Маурисио Почетино и преди е твърдял, че е пропуснал работата в Манчестър Юнайтед, тъй като просто е бил на несъответствуващото място в несъответствуващото време.

52-годишният аржентинец беше мощно свързван с най-високия пост на Олд Трафорд през 2022 година Почетино беше в Пари Сен Жермен по това време и Червените дяволи в последна сметка назначиха Ерик загар Хаг вместо него.

Малко повече от две години по-късно се счита, че позицията на Тен Хаг е застрашена, откакто управлява най-лошия сезон на Манчестър Юнайтед от над три десетилетия. И, което е завладяващо, в този момент наподобява, че Почетино ще се разгласи за правоприемник на холандеца, в случай че той бъде уволнен.

Почетино се раздели с Челси по взаимно единодушие във вторник макар мощния завършек на сезона, написа The Times. заяви, че би се интересувал да поеме Юнайтед.

Въпреки че в последна сметка пропусна ролята, Почетино беше считан от мнозина за идеалния претендент за Юнайтед по време на упоменатите връзки. По-късно обаче той ще подчертае, че е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР