Маурисио Почетино е кандитат-лидер да замени на мениджърския пост Унай

...
Маурисио Почетино е кандитат-лидер да замени на мениджърския пост Унай
Коментари Харесай

Арсенал планира шокираща сделка с Маурисио Почетино

Маурисио Почетино е кандитат-лидер да размени на мениджърския пост Унай Емери в Арсенал, в случай че другият тим от Северен Лондон реши да уволни треньора си. „ Артилеристите” се добраха до късно тъждество след гол на Александър Лаказет против борещия се да оцелее Саутхемптън (2:2) и по този метод към този момент има единствено две победи в последните си 11 срещи.

Напрежението при Унай Емери е доста огромно, въпреки че Раул Санлехи и техническият шеф Еду избират да дадат още време на испанеца. Английският Daily Mail предава обаче, че висшите шефове се замислят от ден на ден за бъдещето на мениджъра.

Масимилиано Алегри и някогашният халф на Арсенал Микел Артета са считани за любимци за поста на „ Емирейтс”, но някогашният управител на Тотнъм Хотспър е мечтан от шефовете в клуба най-вече. Той прекара при „ шпорите” пет години, откакто го уволниха във вторник, а на негово място застана Жозе Моуриньо.

Твърденията са, че Арсенал може да махне Емери и да остави клубните митове – Стив Болд и Фредрик Люнберг, да поемат тима до края на сезона, след който към този момент да се назначи някое огромно име.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР