Маурисио Почетино е фаворит да поеме Реал Мадрид, ако президентът

...
Маурисио Почетино е фаворит да поеме Реал Мадрид, ако президентът
Коментари Харесай

Почетино поема Реал Мадрид, ако белите уволнят Зидан

Маурисио Почетино е любимец да поеме Реал Мадрид, в случай че президентът Флорентино Перес вземе решение да уволни Зинедин Зидан поради незадоволителните резултати на тима, оповестява „ Marca “.

Загубата на „ кралете “ от Шахтьор Донецк в Шампионска лига слага Зидан в доста деликатна обстановка. Това е петото проваляне за отбора в 16 мача от началото на сезона.

Следващите два мача в Ла Лига и Шампионска лига ще бъдат решаващи за бъдещето на Зидан. Ако обстановката не се усъвършенства, французинът ще бъде уволнен.

Перес не желае да се стига до тази прекаленост, съзнавайки, че уволнението на една доста обичана фигура в мадридската общественост не е лесна задача, само че това е сюжет, който към този момент не е изключен.

В случай, че се стигне до уволнението на Зидан, пред Флорентино Перес има два разновидността за негов заместител - Маурисио Почетино и Раул Гонсалес, който сега е отпред на втория тим.

Според „ Marca “, в Реал Мадрид считат, че Почетино е идеалният претендент за заместител на Зидан. Той беше на път да поеме „ кралете “ след уволнението на Рафаел Бенитес, само че клаузата в контракта му с Тотнъм направи подписването с него невероятно. Аржентинецът в никакъв случай не е криел желанието си един ден да води Реал Мадрид и изискванията му не биха били проблем да застане отпред на отбора.

От „ кралския “ клуб към момента не са провели диалог с Почетино, само че в Реал Мадрид имат вяра, че няма да имат проблеми да се схванат с аржентинския треньор, в случай че се стигне до уволнението на Зидан.

Другият вид за треньорския пост е Раул Гонсалес, само че клубът не желае легендата да поема тима толкоз скоро. Раул познава най-добре от всички обстановката на „ Сантиаго Бернабеу “. В клуба имат вяра, че той ще бъде бъдещият треньор на първия тим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР