Матю Пери, най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в

...
Матю Пери, най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в
Коментари Харесай

Семейството на Матю Пери публикува изявление, в което благодари на феновете след смъртта на звездата

Матю Пери, най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в хитовия сериал „ Приятели “, умря в събота на 54-годишна възраст. в изказване след гибелта на артиста родителите му благодариха на почитателите му за поддръжката им.

„ Сърцето ни е разрушено от трагичната загуба на нашия обичан наследник и брат “, сподели фамилията на Пери в изявление пред People. „ Матю донесе толкоз доста наслада на света, както като артист, по този начин и като другар. Вие всички означавахте толкоз доста за него и ние оценяваме голямото изтичане на обич. “

Пери беше открит без да реагира в джакузито си в дома му в Пасифик Палисейдс и полицията отговори на позвъняването на 911 за водно избавяне. Причината за гибелта остава незнайна, само че е осъществена аутопсия и кабинетът на правосъден доктор в окръг Лос Анджелис чака резултатите от токсикологията.

обява в X в събота, в която написа: „ Смъртта на Матю Пери е шокираща и тъжна. Никога няма да забравете игрите в учебния двор, на които играехме, и знам, че хората по света в никакъв случай няма да не помнят насладата, която той им донесе. Благодаря за целия смях, Матю. Бяхте обичан – и ще липсвате. “

Пери и петте му сътрудници от „ Приятели “ натрупаха голямо количество почитатели по време на 10-те сезона на сериала сред 1994 и 2004 г. 

Пери изигра саркастичния и безсрамен Чандлър Бинг, най-хубавият другар на Рос Гелар, изигран от Дейвид Швимер. В седмия сезон на шоуто Чандлър се дами за сестрата на Рос, Моника, изиграна от Кортни Кокс.

Ситкомът беше едно от най-гледаните телевизионни излъчвания на всички времена, с почти 51,1 милиона фенове, гледащи финала на сериала.

Шоуто последва група от шестима другари, множеството от които живееха в една и съща жилищна постройка в Ню Йорк, тъкмо един против различен. След гибелта на Пери почитателите се стекоха в постройката на Уест Вилидж, употребена за екстериорни фотоси в шоуто, поставяйки цветя и знаци за обичаната звезда.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР