Матю Пери, който беше известен с ролята си на Чандлър

...
Матю Пери, който беше известен с ролята си на Чандлър
Коментари Харесай

Матю Пери беше употребявал наркотици, след като твърдеше, че е бил чист в продължение на 19 месеца, когато трагично загина

Матю Пери, който беше прочут с ролята си на Чандлър Бинг в американския ситком Приятели, имаше „ високи равнища на кетамин “ в тялото си преди да почине в горещата си вана през октомври, беше доказано.

Обичаният артист, 54, беше открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври. Докладът на правосъдния доктор беше оповестен в петък и разкри: „ Факторите, допринасящи за гибелта на господин Пери, включват удавяне, коронарна артериална болест и резултатите на бупренорфин (използван за лекуване на разстройство, обвързвано с използването на опиоиди). “

Асистентът на артиста го откри под водата в джакузито му в деня, в който умря, като те се опитваха да го повдигнат над водата, преди да се обадят на незабавна помощ услуги. Парамедиците установяваха гибелта му на място, без да са открити неразрешени опиати, като това се удостовери от отчета на правосъдния доктор.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на Огледалото Съединени американски щати.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Причината за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР