Матю Маконъхи и Камила Алвеш са родители на три деца.

...
Матю Маконъхи и Камила Алвеш са родители на три деца.
Коментари Харесай

Матю Маконъхи с лични снимки на семейството си

Матю Маконъхи и Камила Алвеш са родители на три деца. И въпреки рядко да се появяват на обществени събития дружно и да заобикалят шерването на детайлности за живота си, от време на време вършат и изключение от правилото си.
 Матю Маконъхи и Pantalones - рекламата на текилата, в която остана без панталони със брачната половинка си
Защо Матю Маконъхи и жена му останаха без панталони

Текилата прави чудеса

Последните три изявления в Instagram профила на Маконъхи са отдадени точно на децата му. Малко преди Коледа той споделя малко видео с 16-годишния си наследник Ливай, с който избират китара дружно.

На 28 декември виждаме 54-годишният артист да прегръща най-малкото си дете - 11-годишния си наследник Ливингстън. А преди няколко дни той показа и кадър с Вида - единствената си щерка, която навърши 14 години.

" На Вида, която не подминава цвете без да го откъсне ", написа Маконъхи към два фрагмента на Вида, на които виждаме какъв брой доста наподобява тя на майка си Камила Алвеш. Самата Алвеш също не пропусна да означи празника на щерка си.

" Бях прекомерно заета да чествам рождения ден на Вида ", написа 40-годишният модел и споделя някои от обичаните качества на щерка си като грижовността, артистичността, независимостта и смелостта.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР